•  
  •  

Asfaltiranje ulice Dragice Pravice

Asfaltiranje ulice Dragice Pravice

Radove na asfaltiranju ulice Dragice Pravice u Kleku obišao je zamenik gradonačelnika Čedomir Janjić sa svojim sardnicima i tom prilikom istakao da je Grad Zrenjanin prepoznao problem dotrajalih puteva u gradu, ali posebno u naseljenim mestima.
– ovo je jedna od petnaest ulica koje će se ovog proleća raditi u gradu i naseljenim mestima. Zajedno sa ljudima iz mesne zajednice Klek smo prepoznali da je ova ulica, duga oko hiljadu metara, za sada prioritet. Za to smo izdvojili oko 10 miliona dinara i nadamo se da će time biti zadovoljni meštani Kleka jer je ove zime rekonstruisana i javna rasveta u glavnoj ulici, i to zahvaljujući Direkciji za gradnju i uređenje grada, a evo, prvim lepim danima za građevinske radove počelo je i asfaltrianje ulica – rekao je Janjić.
Goran Kravarušić, direktor Direkcije za gradnju i uređenje grada, kaže da su pored ove ulice, i nekoliko ulica u gradu, asfaltirane i ulice u Knićaninu, Perlezu, Melencima, gde se asfaltiraju tri ulice, isto kao i u naseljenom mestu Botoš, a radovi se očekuju i u Banatskom Despotovcu i Lazarevu.